BLOG

Ako si  uloviť FakeFolk do svojho šatníka ?

Loviť FakeFolk nie je ľahké, ale nie je to nemožné. Každý pokukuje po niečom inom, a preto nám dennodenne prichádza mnoho správ, v ktorých nás zavaľujete vašimi zvedavými otázkami. Sme neskutočne nadšení a vďační z toľkého počtu a snažíme sa každému odpovedať. Niekedy dokážeme veľmi rýchlo reagovať, avšak naopak pri nahromadenej práci, či príprave novej kolekcie, je to veľmi náročné. Snažíme sa byť tu pre vás 24/7 ale niekedy aj my potrebujeme oddychovať, tvoriť a snívať, či pripravovať nové projekty.

 

…richtujeme novotiny – snažíme sa každý rok kráčať vpred a neotáčať sa vzad

Každý rok sa snažíme pre vás pripraviť minimálne jednu novú kolekciu, pričom každý nový počin je veľmi náročná púť, a to nielen vzhľadom na kreatívne podložie, ale predovšetkým na časový horizont. Celá realizácia si vyžaduje niekoľko mesačný beh, ktorý je častokrát sprevádzaný prekážkami a len v cieli uvidíme jeho konečný výsledok.

Teraz sme už rozbehnutí jeden mesiac a v cieli nás môžete vidieť 24.6. Čaká nás veľká vec a je nám cťou, no zároveň bežíme s veľkým batohom, ktorý je plný zodpovednosti. A preto práve vzhľadom na tieto okolnosti do tohto dátumu neprijímame objednávky, čo avšak nie je škoda – vôbec nie, pretože celú túto novinku pozostávajúcu z 10 šiat budeme predávať. A teda sme odpovedali na jednu z otázok: Ako si  uloviť FakeFolk do svojho šatníka ?

 

…FakeFolk od nás pre vás na mieru …

V našej dielni je priestor aj pre FakeFolkové sukne vyrábané na mieru. V tomto smere poskytujeme našim zákazníkom možnosť vytvoriť si svoju vyšívanú sukňu, a to podľa svojho gusta. Stačí nám napísať mail a potom spolu doladíme ostatné detaily. Výroba trvá cca mesiac, ale záleží na aký mesiac si chytíte miesto v poradovníku objednávok.

 

… jedinečnosť každého jedného FakeFolku …

Sme malá ateliérová tvorba, ktorá na vyšívanie využíva len našu šikovnosť a zručnosť. Snažíme sa aby každá jedna vec vyrobená pod našou značkou dostala status jedinečnosti, preto všetky navrhnuté veci sa u nás v ateliéry nachádzajú v jednom kuse a nechystáme ich vyrábať vo väčšom náklade. Aktuálne máme ešte pár kusov z kolekcie láska v kroji ukrytá – teda prostredníctvom mailu sa môžete informovať, čo je k dispozícii na ulovenie do svojho šatníka.

… od nás iba pre vás…

Ak dôverujete našej značke a FakeFoková tvorba vás oslovila je možné si u nás navrhnúť svoj FakeFolk na mieru. Veľmi radi Vám pomôžeme. Aj toto je možnosť ako si  uloviť FakeFolk do svojho šatníka.