BLOG

Charitatívna prehliadka pre Olivera

Od prvého momentu ako nás oslovili, sme vedeli, že nemáme čo stratiť. Práve naopak môžeme veľa dať. Síce názov charita ( latinského výrazu caritas ) znamená zľutovanie, zmilovanie, pre nás v ateliéri to malo inú hodnotu. Obzvlášť ak sa jednalo o pomoc chorému dieťatku. Nechceme byť v tomto blogu patetický, pretože ani taká nebola táto prehliadka. Stretli sme sa vynikajúci ľudia, ktorí s veľkým nadšením pripravovali celé podujatie. V backstage sme si všetci návrhári navzájom pomáhali a slovo konkurencia sme zmazali svojimi osobnosťami.  V tomto smere zohrala veľmi veľkú rolu samotná organizátorka Oli Semanová, ktorá svojim entuziazmom, odhodlaním a pozitívnou energiou vytvorila skvelé podujatie. Jej práca je ukazovateľom toho, že aj v malom meste na východe Slovenska sa dajú robiť kvalitné a skvelé veci. Stačí ak všetci začneme od seba a náš prístup bude výsledkom pre celú spoločnosť. Zmažeme tým stereotypy a predsudky.

Na charitatívnej prehliadke sme predstavili novú kolekciu Fiflena vol II, ktorá je pokračovaním minuloročnej kolekcie. Je iná, nová, minimalistická, ale zároveň nesie odkaz pôvodnej kolekcie. Jej čaro skvele podčiarkla krása modeliek, ktoré sa zhostili úlohy fifleny ako ikony. Dodali tejto kolekcii noblesu, aj vzhľadom na to, že sa jedná o jednoduché modely podčiarkujúce eleganciu a ženskosť.

Team FakeFolk

Prehliadka sa konala v Kežmarku. Vypredala sa v priebehu dvoch týždňov. Zúčastnilo sa na nej päť módnych návrhárov a desať krásnych modeliek. Na liečbu malému Oliverovi sme vyzbierali 1520 eur.

Woman power